Superteknik ”Chanel”: hur man efterfrågas bland män

Innehåll

Vår expert kommer att berätta hur du kan väcka intresse för det motsatta könet.

Mila Levchuk är en populär bloggare, expert och tränare inom relationen mellan män och kvinnor:

– Chanel-tekniken är bra när du behöver väcka en mans intresse, speciellt om det är en status och populär bland kvinnor för att inte falla i kategorin ”en av”. Du kan pröva med din före detta make eller någon som redan har bestämt sig för att bli en.

Tekniken är inte lämplig när du försöker bli kär i en likgiltig man, avskräcka honom från en annan kvinna och för dem som du redan har ett seriöst förhållande med.

Hur tekniken fungerar?

Vi skapar överskottsefterfrågan

Det borde finnas många män runt dig – leta efter artiklar om var och hur du ska träffas och börja träffa. Må du ha fans, blommor och nya platser där du besöker.

Visar vår bästa sida

Vi ser 100% ut, vi bär oss högt, de ska vända på dig. Det borde vara klart för honom vilken intressant och kreativ person du är. Att du är smart, tacksam och vet hur man ger lycka, här har alla sina egna riktiga marker.

”Det är inte lätt för mig!”

Din uppgift är att ärligt varna kandidaten. Detta är inte ett manifest! Detta är koden för kvinnan plus. ”Jag vill att du ska veta att jag är väldigt krävande!”, ”Du kan inte vara med mig som med andra,” ”Jag letar efter ansvar hos en man,” ”Det blir inte lätt att uppnå mig.” Och i ord och handling måste du ange svårigheter för honom: du måste erövra, försöka, anstränga. Det kommer att bli svårt. Helst blir det tenn. För mödrar: ”Jag har ett barn, så jag är väldigt selektiv. Inte alla kan vara med mig, och jag kommer bara att presentera ett värdigt barn för ett barn ”. Och håll avstånd.

De första 2-3 datumen använder vi punkt 2 och från den tredje punkten 3.

Effektiviteten i Chanels teknik ligger i samma sak som att sälja en väska på storlek som en anteckningsbok för 350 tusen rubel. Det är av hög kvalitet, men inte alla kommer att få det. Och han springer inte efter någon. Säljaren tar bort den från hyllan med handskar, håller den inte i händerna och andas inte. Att äga det är en prestation, det här är en status, det här är för ett fåtal! Ingen vill ha konsumtionsvaror. Och jag drömmer fortfarande om en Chanel-väska. Och ju ”dyrare” du ställer villkoren för att äga dig, desto bättre kommer gentleman att engagera sig i kampen och desto högre blir hans önskan att få dig.

Förresten

I Desperate Housewives gifte Gaby borgmästaren med Chanel-tekniken. Uppmärksamhet, ”friladdare” kommer att falla av omedelbart eller börja sänka din betydelse: ”Det finns miljoner som du” – deras frost.

Hur man lockar en mans uppmärksamhet?

Situation: du korsar en viss man som du gillar. Till exempel arbetar du i en närliggande byggnad, har gemensamma vänner, går till samma gym. Du skulle vilja träffas, men han tar inte det första steget. Vad är problemet?

Varför möts han inte?

1. Han tyckte inte om dig. Det är okej, du borde inte gillas av alla. Du vill nog inte höra det när du tar det första steget..

2. Han är gift / i ett förhållande. Stäng ämnet omedelbart.

3. Han är säker på att du inte är tillgänglig. Du flirar till exempel med chefen framför hans ögon och han viker för alfa, det finns tjejer och enklare i ditt team.

4. Han är blyg. I själva verket betyder detta att han har en massa komplex, han tror inte att någon som du kan märka någon som honom och om du tar det första steget kommer du att riva ett hav av problem med dessa relationer – gnällande, uppmanande uppmärksamhet, svartsjuka, ber om komplimanger, besatthet och handlingar på misshandlad spår: i vårt par bestämmer hon allt. Detta är vägen till minus, vad gör du för wimp? En riktig rankad självsäker man är inte blyg. Helt enkelt nej.

5. Det finns enklare alternativ. Han skulle vilja köra, men du är någon arg, nervös, eller om du har en bil 4 gånger kallare än hans trolleybuss och han tror att han inte kommer att dra dig, Olenkas kontorschef, som åker tunnelbanan, målar själv naglarna på arbetsplatsen och ler när han möter ögonen. Han kommer verkligen inte dra dig. Leta efter en lika. En kille med ambition kommer alltid att svänga mot dig och kommer att bevisa att allt ligger framför honom..

Vad ska du göra? Komma med ett erbjudande att ta kaffe vid lunchtid? Nej! Skicka kamrater till honom med frågor om dig? Nej! Börja titta på honom och slicka läpparna? Nej!

1. Sluta flirta med alla och till och med några. Du borde vara och se fri ut.

2. Bli vacker och vänlig. Le till honom när du träffas och om du möter ögon.

3. Alla! Om han inte tar det första steget efter det betyder det att han inte gillade dig eller att han är svag. Ledsen nästa!