5 knep att lära av dåliga tjejer

Lärde din mamma dig att vara exemplarisk och alltid följa reglerna apotekpotensmedel.com? Bli inte förvånad över att dina mer livliga vänner redan har hittat värdiga kandidater och har vuxit till en mycket seriös position. Och du tror fortfarande på ponnyer och enhörningar. Vi förklarar att det är dags att ta sig samman och komma ihåg att ingen kommer att leva ditt liv för dig. Därför har vi utarbetat några värdefulla tips som gör ditt liv mycket enklare..

1. Lär dig säga nej

Du bör inte omedelbart skynda dig för att uppfylla förfrågningar eller beställningar, särskilt om det ger dig obehag. Lär dig att vägrat samtalaren bestämt men artigt om du förstår att du inte kan (eller inte vill). Lyssna därför inte på din ”goda tjej” som säger att människor behöver hjälp, utan tänk på varför de ”dåliga” lever mycket lättare och bekvämare. Kom bara ihåg att livet är ett och du måste också ägna tid åt dig själv. Vi säger inte att du alls behöver sluta hjälpa! Men gör bara vad du verkligen kan göra. Och inga samvetsproblem efteråt!

2. Visa hälsosam själviskhet

Varför ska du alltid tänka på andra och sätta deras intressen framför dina egna? Det är kanske dags att ändra på det? Det är omöjligt att vara bra för alla! Tänk därför först och främst på dina egna behov, och sedan har du tillräckligt med styrka och resurser för alla andra..

3. Lär dig att vara självberoende

Även om bra tjejer brukar göra det bättre i skolan och universitetet, är de inte i livet lika oberoende som dåliga. Och allt för att de förstnämnda uppnådde höjder, eftersom det var nödvändigt (för föräldrar, samhälle), och det senare gjorde vad de tyckte var nödvändigt. Och de ångrade aldrig de beslut de fattade, bara för att det var deras beslut, och inte ett föräldraavtal eller samhällets normer. Som ett resultat är de mycket lyckligare och mer oberoende. Och bra tjejer, som har uppfyllt alla ”bör”, inser vid ett bra ögonblick att de ville leva sina liv på ett helt annat sätt och falla i depression.

4. Tvivlar inte på din oemotståndlighet

Sluta tvivla på att du verkligen är vacker. Det här är många bra tjejer som tyvärr inte alltid är glada i sina personliga liv. De dåliga är å andra sidan aldrig ensamma. Och även om de ibland gör misstag möter de till slut själva personen, bredvid vilken de blir en exemplarisk fru och mor. Tja, bra tjejer kan inte alltid skryta med en familjens idyll. De mest exemplariska och framgångsrika damerna tillbringar kvällarna ensamma bara för att de har byggt upp en karriär och utvecklat hela livet utan att bli distraherade av kärlek. Kanske är det dags att ändra detta?

5. Separera huvudet från det sekundära

Lär dig hur du hittar de riktigt viktiga sakerna bland strömmen av allt som du kommer att reagera på. Allt annat kan ignoreras. På så sätt kommer du att rädda dina nerver och hälsa. Slösa inte bort dina känslor, men fokusera på vad du verkligen kan göra. Det är precis vad dåliga tjejer gör. Och därför är de mycket mindre benägna att oroa sig för bagateller och upplever praktiskt taget inte stress..