10 konstiga saker vi gör för att gifta oss

generic viagra

Innehåll

Och säg inte att du aldrig gjorde det.

Varje tjej drömmer om att gifta sig. Och så att makan verkligen kommer att vara vacker, intelligent, högstatus, rik och de allra bästa. Men det är inte så lätt att hitta en sådan sak, så vi är redo att tillgripa en mängd olika metoder..

Så vad gör vi för lycka i våra personliga liv??

Vi antar att den förlovade

Minst en gång undrade varje självrespektande tjej om sin framtida make. Någon kastade filtstövlar utanför porten (vart de än faller går du dit och gifter dig), någon lade ut kort och någon gick till professionella magiker och trollkarlar. Det är dock intressant att beräkna procentandelen av sådana förutsägelser som gick i uppfyllelse, och ännu mer intressant att ta reda på hur mycket pengar som spenderades. Troligtvis är de jämförbara med budgeten i ett litet land..

Vi konsulterar astrologer

Natal sjökort, utarbeta olika horoskop, och så vidare och så vidare. Kan Skorpionen leva med Vattumannen och Jungfrun med Leo? Och vad ska jag göra om äktenskap med ett sådant stjärntecken kategoriskt är kontraindicerat för dig, och du redan är kär i kärlek? Och dessutom i representanten för detta tecken! De säger att astrologi inte är magi, utan en exakt vetenskap. Typ av matematik. Kanske är det, men till slut, att lösa satsen, bevisa hur man får en annan person att visas bredvid en person, hon kan fortfarande inte förrän i slutet.

Vi använder feng shui-tekniker

Erfarna experter på att ”gifta sig” säger att alla medel är bra på kärleksfronten. Och en av dem är feng shui, som bland annat har visat sig väl i amorösa affärer. För att locka kärlek och harmonisera relationer behöver du en kompass som hjälper dig att avgöra var den sydvästra sektorn ligger i lägenheten (den ansvarar för kärleken), mandarinänder (måste paras ihop) och mycket mer. Det viktigaste är att inte förväxlas med någonting, inte spara pengar och verkligen tro på det.

Vi häxa, ”torra”, häxa

Tänk på att detta är andra steget efter förmögenhet. Ritualerna här är olika: någon knyter ihop strängarna, någon viskar i vattnet, någon använder håret på en älskad. Och vi, nästan som hälsovårdsministeriet, varnar dig: ”Upprepa inte, det är farligt!”, Speciellt eftersom du, som du vet, inte kan vara söt.

Vi går till specialisterna inom rodologi

Nyligen har det blivit moderiktigt att inte bara förstå sig själv utan också hela sitt stamsystem. Ersätter du en avliden släkting? Känner du till din plats i det allmänna systemet? Stör du flödet av energi i familjen? Psykologer och rodologspecialister kommer att ge dig svar på dessa och dussintals andra frågor (ja, ja, det finns en sådan vetenskap). Om du, efter att ha ritat upp ett släktträd och analyserat alla förfäder fram till sjunde generationen, verkligen kan gå nerför gången, så utfördes inte arbetet förgäves. Och om du inte kan lära dig mycket om dina förfäder, vilket också är bra..

Möt på Internet

Det är inget fel här, det viktigaste är att förstå varför du går in på Internet. Om du bara söker ”kära och unika”, sluta omedelbart. Chansen är att på internet kommer du först att träffa dem som letar efter en nattmonter; då kommer du att bekanta dig med bedragare och minderåriga och först då (genom dussintals och dussintals olika profiler) hittar du en person som du kommer gärna att prata med och till och med vill äta middag tillsammans. Okej då …

Vi åker till platser som vi aldrig bara skulle åka

Kom ihåg hjältinnan i filmen ”Moskva tror inte på tårar”, som bara gick till biblioteket för att sedan gå till rökrummet och dit för att träffa en intelligent och lovande forskare? Så det är det. Detta exempel är det mest slående, men långt ifrån det enda. Någon försöker hitta en man i ”gungstolen”, någon som söker brudgummen går till de hatade boxningstävlingarna, och någon väljer till och med ett universitet för antagning med tanke på det snabbaste äktenskapet. Du är inte rolig än?

Vi går på ”snabba datum”

Riskabel. Roligt. Ovanlig. Känslomässigt. Vad mer att säga om detta dejtingsformat? Kanske inget annat. Bortsett från att 99 gånger av 100 kommer du sannolikt att lämna dessa datum antingen besvikna eller skrattande. Men ett fall kvarstår! Vem vet.