Online-rivaler: vad man ska göra om din man flörtar på sociala nätverk

Innehåll

Den kvinnliga halvan likställer virtuellt uppvaktning nästan med svek, och männen frågar enhälligt: ​​”Vad är det för fel med det?” Vem har rätt och hur man hanterar det?

Mannen kommer hem från jobbet och lossnar inte hela tiden från telefonskärmen, och då hittar du en korrespondens där han öppet flörtar med någon kvinna. Men kasta inte omedelbart ett raserianfall, så du kommer bara att förvärra situationen. Det är viktigt att ta reda på anledningen till att din man letar efter kommunikation med främlingar och, efter att ha identifierat problemet, lösa det. Och problemen kan vara så här.

Sluta tjata mannen!

Kanske kritiserar du din man så ofta att han redan är rädd för att göra något eller helt enkelt inte vill göra någonting, så han letar efter ett uttag på sociala nätverk. Och där skapar han bilden av en framgångsrik man och delar sina segrar med en annan kvinna som beundrar honom. Detta är den vanligaste anledningen till att flirta..

Hur man löser problemet?

Börja berömma din man, även för en liten sak, och tacka honom oftare. Naturligtvis kommer han inte omedelbart att överge sin korrespondens, men snart behöver han dem inte alls, för du kommer att ge honom den del av beröm och uppmärksamhet som han behöver.

Han hävdar sig själv!

Varje man är polygam av natur, och korrespondens med andra tjejer hjälper honom att återfå sitt självförtroende. Det faktum att en man är i ett förhållande stör honom naturligtvis inte, det är viktigt för honom att roa sin stolthet, så han döljer det noga för sin fru.

Hur man löser problemet?

Det är viktigt att förstå varför en man är missnöjd med sig själv. Att koppla av tillsammans hjälper dig, så att du äntligen kan prata och vara ensamma med varandra. En gemensam semester uppdaterar alltid sinnena och ger styrka.

Han är uttråkad!

Tidigare var din korrespondens mer romantisk, men nu ser din dialog ut som påminnelser: ”köp bröd”, ”glöm inte att hämta din son från dagis” eller ”vårt järn är trasigt, vi måste se ett nytt idag”, etc. Och ibland ett par alls alls utbyter sällan onlinemeddelanden, och mannen letar efter romantik på sidan.

Hur man löser problemet?

Börja sms med din man. Oavsett hur banalt detta råd är, men moderna verkligheter i livet dikterar våra egna regler för oss, och den här metoden fungerar. Gör din korrespondens mer personlig och uppriktig, vanligtvis vad en person inte kan eller tvekar att säga, kommer han lätt att skriva. Då väntar han på ditt meddelande mer än från någon främling.

Du gillar inte hans hobbyer!

På fredag ​​tittar din man på fotboll och du går runt i lägenheten med ett missnöjt ansikte och gör anspråk. Detta är obehagligt för honom, så han drar sig ur dialogen och byter till virtuell kommunikation. De har sitt eget liv med sina vänner, de som har gemensamma hobbyer och syn på livet. Detsamma gäller datorspel. Om makan inte spelar i flera dagar, men bara i några timmar, är det inte en anledning att kränka och göra scener. Annars går han till mer ”trevliga” samtalare på sociala nätverk.

Hur man löser problemet?

Naturligtvis behöver du inte lära dig namnen på alla fotbollsspelare på din mans favoritlag eller börja spela spel. Byt inte honom för att ha slösat bort tid och låt honom njuta av sin passion. Ge ibland gåvor relaterade till hans hobbyer, och din man slutar leta efter känslor på sidan..

Han döljer inte korrespondens!

Ja, detta händer ganska ofta, en man korresponderar öppet med tjejer, för han är van vid att göra detta och ser inget fel med det. Han har många flickvänner och kvinnliga kollegor som han till och med kan lägga upp ett foto från något evenemang.

Hur man löser problemet?

Skyll inte på honom, men fråga lugnt vem den här flickan är för honom. Och varför kommunicerar de. Förklara sedan att deras kommunikation ger dig känslomässigt obehag och att du ständigt tänker på det. Kanske visste din man inte om det och kommer att sluta göra det..