En katt i ett ensamt flickans hus: verkliga berättelser fördelar och nackdelar

Innehåll

Förstå verkliga exempel på huruvida ett djur kan påverka vår familjelycka.

Nyligen sa Alexander Vasiliev, en TV-presentatör, modehistoriker och en stor kännare av kvinnors själar, att om en ogift tjej får en katt, kommer hon aldrig att gifta sig igen.

”En katt för en ensam tjej är en sublimering av en man. Han är den maskulina principen i ditt hem. Stor, lat, hårig. Sov i sängen med dig. Helt underordnad dig. Beror på utfodring: du tar med mat. Detta är oändlig kärlek: det kommer alltid att komma upp, skrapa, slicka, kyssa. Luktar som en man. Ibland snarkar han också, sade Vasiliev.

Överraskande delade psykologen Natalia Evdokimova sin åsikt. Läs mer HÄR.

Och medan vi och läsarna av vår portal diskuterade om ett husdjur kan förstöra eller omvänt förbättra det personliga livet, delade två av våra anställda sina livshistorier med katten. Förresten visade de sig vara helt motsatta till varandra..

Den verkliga historien när katten kom i vägen för sitt personliga liv

Överraskande hade Alexander Vasiliev rätt när han argumenterade för att katter stör det ogynnsamma personliga livet hos ogifta tjejer. Jag köpte en lila skotte från en uppfödare medan jag gick på forskarskolan. Det var ett köp mot sunt förnuft. Mer än någonting älskade jag att resa och nu älskar jag det, och Shiseidos flytt till sina vänner vid avresan var ännu ett uppdrag! En korg, brickor, skopor, mat under ett visst antal dagar … Jag, plågad av ånger, räddades bara av det faktum att rasen av min plyschlykta inte förutsatte våldsamt roligt och obligatoriskt socialisering. ”Katten av brittiska diplomater klarar avskiljning från ägaren utan förbittring”, försäkrade uppfödaren.

Men det är inte allt. Svaret på frågan varför en katt behövs i ett hus där jag bara besöker på natten kostade mig tre besök hos en psykolog. Det vill säga, jag gick naturligtvis inte till en psykolog på grund av katten. Men för att jag redan är 25, och återvänder till ett tomt rum på ett vandrarhem och sedan till en hyrd lägenhet är sjuk. Och då kommer åtminstone någon att träffas, spinna, kräva att ta hand om dig själv.

Samtidigt har jag officiellt också en pojkvän, jag har någon att gå på bio och besöka gemensamma vänner. Bara detta liknade mer och mer plågor med borttagandet av hjärnan än den lyckliga kommunikationen mellan två unga människor. Och med arbetet någon form av svår historia: allt jag tjänade gled genom fingrarna.

Vid nästa konsultation beslutades att ändra mitt liv och detta beslut gällde också den intet ont anande katten.

Naturligtvis var detta en av de svåraste stunderna i livet. Men bra händer hittades för den mullrande Shiseido, och han åkte från Moskva till en liten stad i Tatarstan för att behaga en 8-årig pojke, lära honom att kommunicera med naturliga varelser och människor, inklusive.

Och nästan omedelbart därefter föll mitt smärtsamma förhållande, på frihetens vingar fann jag ett utmärkt alternativ för mitt eget hem (och efter att ha utfärdat en inteckning köpte jag det), fann vad jag älskar att göra på fritiden och fick en höjning och en höjning av min lön.

Ja, jag har inte gift än. Men de unga jag träffar på min väg är bra och värda.

Ibland ringer jag upp med kattens nya ägare, och när det finns en möjlighet besöker jag. Shiseido låtsas förlåta allt och är glad för mig: en riktig skotsk diplomat.

Den verkliga historien när katten hjälpte till i hans personliga liv

Vi har ett chattrum med våra grannar där vi diskuterar brådskande frågor, nyheter hemma, och alla pratar bara om abstrakta ämnen. En gång pratade vi om katter, och naturligtvis kunde jag inte låta bli att skryta med ett foto av min två år gamla Maine Coon-katt.

Efter ett tag, i ett personligt meddelande, fick jag ett meddelande från Vadim, med vilken vi en gång korsade vägar i företaget, men bekanta gick inte längre. Han sa att han själv har en katt, men han gillar verkligen den här rasen och bad om tillåtelse att komma in på besök, se husdjuret live. Tja, vad kattälskare kan sprida sig så, utan att dricka te eller chatta! Det visade sig att vi förutom levande varelser fortfarande har många gemensamma intressen. Så här började vår romantik, nu lever vi tillsammans.

Jag vet inte hur man projicerar mina känslor på djuret, men det faktum att ägarens attityd till husdjuret hjälper dig att förstå vilken typ av person som är framför dig är säkert. Vadim kom till exempel till det första mötet inte bara med en tårta utan också med en leksak till min katt. Han är mycket uppmärksam på våra djur: de matas alltid, kammas, behandlas vänligt. Han gäller också för nära människor: han kommer inte lämna någon utan uppmärksamhet, alla är omgivna av vård. Så, om du vill, känn dig fri att börja levande varelser, ignorera fördomar.

Ett annat intressant faktum som också motbevisar alla teorier om vad som bör och inte bör göras för att locka lycka: två månader före vår bekantskap med Vadim gav en vän mig en blomma i en kruka, som, som det visade sig, kallades ”muzhegon”. Nu skrattar vi att denna växt drev mig ut ur lägenheten till en man.