7 saker män inte borde veta om kvinnor

För en perfekt relation bör du alltid komma ihåg vad du kan och inte ska visa eller berätta för dina partners.

En man och en kvinna upplever världen på helt andra sätt. Detta måste förstås när man bygger relationer med det motsatta könet. Till exempel rekommenderar Better Me, borsta inte tänderna på morgonen bredvid din man. Det ökar inte din charm, så tvätta ansiktet och städa dig så att han inte ser det. Detsamma gäller applicering av smink – han vill inte veta hur mycket och hur man måste måla för att se vackert ut. Låt honom tro att du reinkarnerar med bara några slag av borsten. Men mer allvarliga saker, information som det är bättre att hålla för dig själv.

1. Det verkliga priset på din handväska, skor och kläder

Din partner kanske gissar att de är dyra, men de behöver inte veta detaljerna. Om du ständigt berättar för honom om detta kanske han tror att du antyder det önskade materiella biståndet från hans sida, eller så kommer han att börja betrakta dig som en spenderare som kan slösa bort familjens budget..

2. Hur många cocktails drack du igår kväll?

Naturligtvis alkoholfritt. Låt det vara din hemlighet, som inte kommer att avslöjas av dina vänner som du drack med. Alla älskar att dricka i ett företag, men nyligen har det varit en dålig tendens när tjejer inte släpar efter eller till och med överträffar män i denna fråga. Av någon anledning är detta särskilt typiskt för brittiska kvinnor som klär sig upp till smedja, går till någon social händelse och sedan gläder paparazzi, knappt står på fötterna eller bokstavligen vältar sig i en dike i en dyr klänning. Även om sådana bilder är väldigt populära i nätverken är det osannolikt att din man skulle vilja se dig på dem..

3. Kosmetiska och andra procedurer för att förbättra utseendet

Berätta inte för din man hur mycket du gör för att vara attraktiv för honom. Han borde anse dig perfekt ändå. Män är i allmänhet rädda för allt som rör hälsa, och om du laddar honom med helt onödig information kan han misstänka att du har verkliga problem som han absolut inte behöver.

4. Vad tycker dina släktingar om honom?

Om du strävar efter ett starkt och bestående förhållande, är det bättre att hålla några saker under omslaget. Detta gäller även dina vänner och släktingars åsikter om din valda. Med de bästa avsikterna (med vilka vi vet att vägen till helvetet är banad) kommer de att försöka öppna dina ögon för de uppenbara och upplevda bristerna i din partner. Berätta lugnt för dem att du känner personen bättre än de, och be dem att inte störa ditt personliga liv.

5. Vad tycker du egentligen om hans mamma

Detta är ett hundra procent tabu. Och om du säger, bara bra! Mor och vän är eviga rivaler för en mans hjärta. Men eftersom din mamma uppfostrade din älskade betyder det att hon inte är så dålig. Du måste försöka hitta attraktiva funktioner i henne och förlita sig på dem i kommunikation, och om det inte fungerar, flytta bara bort för att minimera negativiteten och ge sinnesfrid till din vanliga man.

6. Vad vill du gå ner i vikt

Håll dig på perfektionens piedestal för din man. Och du kan diskutera viktminskning med dina flickvänner. Numera finns det en trend mot en mildare attityd gentemot feta kvinnor: foton av plusstorleksmodeller trycks regelbundet i glamourtidningar. Men om detta är en svag tröst för dig och du, som de allra flesta tjejer, strävar efter att förlora dessa extra kilo, gör det diskret. Annars riskerar du att dra din partners onödiga uppmärksamhet på ett problem som han kanske inte har misstänkt för, och älska dig för vem du är..

7. Hur mycket pengar sparar du

Alla sparar pengar för något. Du borde inte prata om det. Låt det vara en trevlig överraskning när pengar behövs för något meningsfullt och betydelsefullt. Det här är också en fråga om personlig säkerhet, för det har alltid funnits gigolos som försöker leva av damen och bedragare som försöker råna henne som en klibbig kvinna. Därför är tystnad i detta fall verkligen guld.

Vi hoppas att genom att följa våra råd kommer du att göra ditt förhållande till det starkare könet ännu starkare, trevligare och lyckligare.!