15 misstag som gör dig till en spinster

Innehåll

TV-presentatör och psykolog Pavel Rakov – om vad som hindrar kvinnor från att gifta sig.

De gör sig smarta

Vi måste glömma bort detta. Tänk dig bättre att du är en dåre. Ge upp ditt ego. När en kvinna kommunicerar med en man från en svaghetsposition, tänder han maskulinitet. Han är redo att skydda henne, ge gåvor, lösa problem. Om en kvinna driver sitt ego framåt börjar mannen tävla med henne. Du kommer att vinna i denna tävling – männen är sämre än de svaga, men han kommer att falla i dina ögon under sockeln.

Inte säker på dig själv

Enligt statistiken har 70 procent av kvinnorna låg självkänsla. För att attrahera en framgångsrik man måste du vara säker på dig själv, att du är död. Var intressant för honom.

Förtroende bygger på verklig prestation. Låt oss säga att du lär dig sjunga om du inte visste hur du gjorde det, men ville eller gå vackert. Lär dig att presentera dig korrekt, var inte rädd för att tala offentligt, var i centrum av företaget. Var inte rädd för att bli ledare.

Om folk lyssnar på dig kommer mannen att följa dig. Men kom ihåg: bli inte övermodig. Detta är den andra extremen.

Vet inte hur man ska underhålla sig själva

Många gifter sig för att en man ska lösa sina problem eller underhålla. Och de glömmer att det är gjort för att fungera. Ibland är vi kapabla till romantik – på stora helgdagar. Om en kvinna inte vet hur man ska underhålla sig själv blir det svårt att gifta sig..

Få datum

Och du måste göra det oftare. Ingen kyssning tack. Men visa din kropp, din personlighet. Var inte rädd. Det är som i affärer: butiken måste ha bra trafik, då är den framgångsrik.

Välj de bästa klackarna att titta på bland dussintals män. Och ge sedan din hand och hjärta till en.

Vi träffar också den första som kommer över. De tittar noga: det kommer att fungera – det kommer inte att fungera. De tappar ungefär två år på det här, men tiden tar slut. När kvinnan kommer till sig själv är hon redan över fyrtio.

Kan inte göra ett val

Min praxis visar att kvinnor aldrig tänker på kriterierna enligt vilka de väljer en man. Vanliga fraser uttalas vanligtvis. Du måste välja en följeslagare vars övergång från ord till gärningar inte är försenad..

Ju mer framgångsrik han är desto kortare är detta intervall. Det är lätt att följa. Välj en man med bra gener. Var uppmärksam på hans föräldrar.

Lev i spänning

Rynka inte pannan. I synnerhet en man behöver dig för att lindra spänningar, för att lindra stress. Han plogar hela dagen. Kommer hem. Och det finns problem som kanske inte är värda ett fan.

Om en kvinna vill att en man ska vara intresserad av henne måste hon vara lätt. Men samtidigt framåtblickande.

För oberoende

En man måste förverkligas genom en kvinna. Den innehåller programmet ”Serve a Beautiful Lady”. Och vad är i praktiken? Kvinnor betalar för sig själva på kaféer, andra människor löser problem för dem.

Hon kan bara ringa en man och be om råd – i en fras. Redan bra, du kan börja med det här. Men kräv inte omedelbart: ”Köp mig en lägenhet.” Från minsta till största – gradvis.

De slutade klä sig snyggt

Detta märks särskilt i storstäder. Livets takt är hög. Kvinnan tillåter sig att ta på sig sneakers, jeans och en sköldpaddshals.

Unisex måste tas av och glömmas bort. Du kan träffa en drömman både i klubben och på väg till butiken. Hur kommer han att uppmärksamma dig? Men att klä sig vackert betyder inte provocerande – överväga detta också..

Har ogifta flickvänner

Vad kommer dessa förlorare att ge dig? Kontinuerlig hällning från tom till tom. Sprid dem. Skaffa vänner med de med starka familjer och barn.

Ta reda på vad de lagar mat till din man, hur de tar barnen till dagis. Håll barnet, gosa – du ser ut och du vill själv. Här är vad du behöver.

Spara på dig själv

Välj den bästa. Om det till exempel är möjligt att resa med Aeroexpress, köp sedan en biljett till business class. Skillnaden är inte galen. Men å andra sidan, på 40 minuter av resan, kan du träffa respektabla män.

Om du går till en restaurang väljer du en dyrare institution. Om pengar är dåliga är det bättre att köpa mat i butiken och laga hemma än att gå till matstället.

För tillgängligt

Lägg på telefonen först när du pratar, avsluta konversationen först. Brev till sociala medier till en man bör vara kortare än hans. Upp till ett enkelt: ”Ok”. Skriver: ”Låt oss träffas.” – ”OK”. ”Vill du tisdag?” Återigen: ”Ok”.

Ja, det är torrt. Men hon är redo att träffas. När en man omedelbart får vad han vill springer han genast iväg.

Lämna datumet först: “Tack. Allt var på högsta nivå. ” Hejdå vackert. Vid det första samtalet från en man, kom inte springande, även om du verkligen vill. Rapportera aldrig till honom var och med vem du var. Vill du ha en rapport? Låt honom gifta sig.

Ta aldrig med honom hem. Du kan bara tillåta att väskor tas in i korridoren. Det måste finnas ett mysterium i dig. Om han vill komma in i ditt hus, låt honom gifta sig. Och så kommer han att bli intresserad. Kommer att titta genom kikare från ett grannhus.

Tidigt sex

Sex först efter att en man har respekt för dig. Sex kan inte ges för kärlek. Annars blir det en enkel biologisk känsla, attraktion. Det kommer att passera snabbt för en man. Du måste fästa hans hjärnor. Och kärleken till förnuftet är respekt.

Och stanna inte med honom på natten. Ring alltid en taxi. Om han vill ha dig alltid nära, låt honom gifta sig.