10 viktiga saker för alla goda förhållanden

Innehåll

På dessa tegelstenar skapas en solid grund för ett par.

Vem som inte vill älska och bli älskad, lita på varandra, verkligen vara intresserad av önskningar och mål, gå hand i hand – tillsammans i en riktning. Jag vill, men inte alltid lyckas. Vad ska du se upp från början för att hålla din relation frisk och lycklig? Här är 10 höjdpunkter.

1. Respekt för partners för varandra (och deras kön)

Om du respekterar din partner respekterar du honom i alla tillstånd, även när han beter sig dumt. Även när han gråter. Även när han ser långt ifrån sitt bästa. Du respekterar honom när han pratar högt, beter sig grovt. Och du gör det för att du förstår: den här personen har brister, sina egna konstiga vanor och brister. Det enda tecknet på respektlöshet är könsdiskriminering. Var försiktig med fraserna ”var en man …”, ”om du var en riktig man …”, ”en kvinna kan inte …”.

2. Äkta attraktion

För att förstå detta räcker det att träffa en gång med någon som kommer att meddela dig (med en antydan eller värre i klartext) att du inte är tillräckligt attraktiv personligen för honom eller att du inte är tillräckligt attraktiv för att visas offentligt. Om du inte känner (eller inte känner) upphetsad, uppmuntrad av din partners syn eller om du uppskattar att han inte är tillräckligt bra för dig i utseende, gör ni båda en tjänst genom att inte träffa honom. Ingen vill känna sig ”utanför ligan”.

3. Liknande åsikter om ekonomi

Pengaproblem är ett av de viktigaste explosiva elementen för ett par. Om två älskare inte har samma idéer om ekonomisk förvaltning kan du praktiskt taget garantera att du inte ska förvänta dig ett lugnt liv. Vissa vill spendera mer, andra vill spara mer och andra kan känna sig obekväma med inkomstskillnad. Det är mänsklig natur.

4. Mål för framtiden

Om någon säger att han inte vill gifta sig och få barn och inte tänker ändra sig, lyssna på den här personen och försök förstå. Du kan inte injicera en person med serum medan han sover och på ett magiskt sätt ändra sig. Det är inget fel på att någon inte vill ha samma sak som du. Men i ett försök att få någon att förändras är det något fel. Speciellt när han redan är kär i dig.

5. Bedrägeri och förräderi

Fusk kan inte bara vara fysiskt utan också emotionellt. Du behöver inte ha sex med någon annan för att förråda förtroende. Om du har djupa, personliga, romantiska samtal med någon bakom din partners rygg, om du fortfarande har känslor för någon annan, om du på allvar överväger andra alternativ medan du är i ett förhållande, är du ond och bör sluta omedelbart. Ett stort antal människor känner fortfarande inte igen som bedrägeri och svekmetoder för kommunikation som inte är direkt relaterade till sex. Men tror du verkligen att din nuvarande pojkvän, när du lär dig om din passionerade korrespondens med ditt ex, kommer att ta det mycket lättare än om du sov med honom? Du har fel. I alla fall där verkliga känslor har varit inblandade blir saker och ting värre eftersom det inte kan torkas åt sidan som om det hade hänt av ett berusat misstag..